در جهاد دانشگاهی علوم پزشكی شهید بهشتی صورت گرفت

راه اندازی كانون رسانه و سلامت

راه اندازی كانون رسانه و سلامت

به گزارش دكتر میوه دبیر كانون ˮرسانه و سلامتˮ جهاد دانشگاهی علوم پزشكی شهید بهشتی با اشاره به راه اندازی این كانون دانشجویی در مجموعه جهاد دانشگاهی، ایجاد یك مرجع علمی در حوزه رصد، راستی آزمایی و پالایش اخبار سلامت جهت فرهنگ سازی سواد رسانه ای در كنار سواد سلامت برای تمامی اقشار جامعه را یكی از اهداف راه اندازی این كانون دانشجویی عنوان نمود.


هادی محمدی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینكه هم اكنون در عصری به نام عصر انفجار اطلاعات زندگی می نماییم و زندگی كردن در این بمباران اطلاعاتی نیازمند كسب سواد كافی در زمینه هایی همچون رسانه و سلامت است، اظهار نمود: یكی از علل راه اندازی كانون دانشجویی "ارتباطات رسانه و سلامت" اهتمام ورزیدن دانشجویان جهت انجام رسالت اجتماعی دانشگاه بعنوان یك نهاد فرهنگی جریان ساز در بستر جامعه است.
این دانشجوی دكترای تخصصی نانوفناوری پزشكی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی ایجاد یك مرجع علمی در حوزه رصد، راستی آزمایی و پالایش اخبار سلامت جهت فرهنگ سازی سواد رسانه ای در كنار سواد سلامت برای تمامی اقشار جامعه را از دیگر اهداف راه اندازی این كانون دانشجویی عنوان نمود و افزود: رسیدن به یك تعامل و تعالی، همگرایی و هم افزایی بین صنوف مختلف درگیر مقوله سلامت در جامعه دلیل دیگر راه اندازی این كانون بوده است.
وی ضمن معرفی كانون ارتباطات رسانه و سلامت، اظهار نمود: این كانون در زیر مجموعه سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی علوم پزشكی شهید بهشتی تأسیس شده و طی آن فعالیت های مختلفی در حوزه های ارتباطات سلامت، سواد سلامت و فرهنگ سازی رسانه ای ترویج اخبار سلامت در بستر فعالیت های دانشجویی انجام می شود.
محمدی در ادامه خاطرنشان كرد: تمامی دانشجویان علاقمند به فعالیت در بخش های مختلف رسانه و سلامت شامل رسانه های نوشتاری و شنیداری در بخش خبرنگاری، روزنامه نگاری، گویندگی، مجری گری و غیره و از تمامی دانشگاه های كشور با محوریت دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی می توانند با این كانون دانشجویی جدید همكاری كنند.
وی تبدیل شدن به مرجعی جهت دیده بانی اخبار سلامت در كشور را چشم انداز كانون دانشجویی رسانه و سلامت عنوان نمود و اظهار داشت: در صورت تحقق این هدف، مردم می توانند هر روز اخبار تحلیلی درستی در بخش های مختلف سلامت را از راه این كانال دریافت نمایند. از سوی دیگر یك نهضت فرهنگ سازی سواد سلامت در میان جامعه ترویج و پرورش داده می شود.
دبیر كانون رسانه و سلامت جهاد دانشگاهی علوم پزشكی شهید بهشتی با اشاره به برنامه های این كانون در حوزه های مختلف سلامت و رسانه در سطوح آموزشی، پرورشی، ترویجی و تحقیقی، تصریح كرد: بعنوان نمونه یكی از برنامه های این كانون برگزاری دوره آموزشی سواد رسانه ای و سواد سلامت برای اقشار مختلف جامعه، دانشجویان و كادر درمان است. از دیگر برنامه های این كانون می توان به برگزاری میزگردهای تخصصی حول مسائل چالش برانگیز و ضروری علوم سلامت اشاره نمود.
وی در ارتباط با نحوه عضوگیری كانون اشاره كرد: عضوگیری این كانون از راه ثبت نام حضوری در سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی علوم پزشكی شهید بهشتی و همینطور اطلاع رسانی اینترنتی آن از راه وبسایت روابط عمومی جهاد دانشگاهی و كانال سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی علوم پزشكی شهید بهشتی به نشانی @JDSBFARHANGI انجام خواهد گرفت.
محمدی با اشاره به اینكه هسته اولیه كانون تشكیل شده است، عنوان كرد: در این راستا همینطور دوره آموزشی مدیكال ژورنالیزم (روزنامه نگاری تخصصی علوم پزشكی) برای خبرنگاران، روزنامه نگاران، روابط عمومی های دانشگاه های علوم پزشكی و سایر اقشاری كه به نحوی در حرفه ارتباطات رسانه و سلامت مشغول به فعالیت هستند، تدوین شده است.
این دانشجوی دكترای تخصصی نانوفناوری پزشكی با اشاره به مزایای وجود كانون های دانشجویی فعال در زمینه رسانه و سلامت، عنوان كرد: اغلب دانشجویان بویژه دانشجویان علوم پزشكی تخصص و سواد كافی در زمینه علوم سلامت را دارا هستند و شاید به فعالیت در حوزه رسانه هم علاقمند باشند، ولی به علت ساختارهای پیچیده، سخت گیری ها و سایر مسائل فضای رسانه، نتوانند با آنها همكاری كنند.
دبیر كانون رسانه و سلامت جهاد دانشگاهی علوم پزشكی شهید بهشتی در انتها خاطرنشان كرد: دانشجویان علوم پزشكی علاقمند به رسانه طی همكاری در این حوزه، هم می توانند خدمتی عرضه نموده و رسالت خویش را به انجام برسانند وهم نقطه نظرات خویش را از راه تریبون های رسانه های مطرح می كنند. ازاین رو برای تحقق این مساله مبادرت به تأسیس این كانون دانشجویی كرده ایم و امیدواریم بتوانیم یك شبكه دانشجویی توانمند در حوزه ارتباطات سلامت و رسانه ایجاد نماییم.



1398/01/25
15:27:38
5.0 / 5
4446
تگهای خبر: آموزش , پزشك , دانش , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است