اقدام خیرخواهانه استاد پیشكسوت دانشگاه برای مقابله با كرونا

اقدام خیرخواهانه استاد پیشكسوت دانشگاه برای مقابله با كرونا

دكتر میوه: فرمانده ستاد مقابله با كرونا در تهران از اقدام « جالب و خیرخواهانه» استاد پیشكسوت دانشگاه، دكتر «سیدحسین مرتضوی» در پشتیبانی از كادر درمانی خط مقدم مقابله با كرونا قدردانی نمود.


دكتر مرتضوی 650 میلیون تومان معادل تمام حقوق دوره استادی، سهام خود در یكی از بیمارستان های تهران و یك ملك را برای مقابله با ویروس كرونا اهدا كرده است.
به گزارش دكتر میوه به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، بامداد امروز چهارشنبه، دكتر «علیرضا زالی» فرمانده ستاد مقابله با كرونا ویروس در تهران در نشستی از اقدام دكتر سیدحسین مرتضوی، «استاد بنام جراحی فك و صورت دانشكده دندانپزشكی و موسس دندانپزشكی نوین» ( در كشور) قدردانی كرد.
دكتر زالی در این جلسه با اشاره به این اقدام، نقش آفرینی استاد سیدحسین مرتضوی در عرصه علمی و اجتماعی و « التفات وی به مجموعه كادر درمانی و پزشكی كشور را كه در خط مقدم مقابله با كرونا در حال جانفشانی هستند» مایه قدردانی توصیف كرد.
وی با اشاره به اینكه فرزندان سپیدپوش این مرز و بوم، كادر خدوم درمان و بهداشت امروز با رشادت در سنگر مقابله با كرونا به مبارزه می پردازند و برگ زرین دیگری را در كارنامه مشعشع ایثارگری ملی خود رقم می زنند، اضافه كرد: جامعه پزشكی همواره در دوران انقلاب، دفاع مقدس و سایر دوران های خطیر، جوانمردانه در كنار مردم به خدمت پرداخته و امروز تبلوری دیگر از حضور آنان را در عرصه مسئولیت اجتماعی شاهد می باشیم.
دكتر زالی در ادامه استاد مرتضوی را چهره ای نام آور و از پایه گذاران دندانپزشكی نوین و جراحی فك و صورت كشور برشمرد و این اقدام نمادین وی را موجب فرهنگ سازی در دانشجویان و نسل آینده برشمرد و اظهار داشت كه این اقدام نشان داد كه حتی در دوران بازنشستگی نیز می توان كاری اثربخش انجام داد.
وی با اشاره به «كارهای بزرگ علمی، ماهرانه و ابتكارات و روشهای خلاقانه» استاد مرتضوی در جراحی فك و صورت و نقش بی بدیل وی در درمان صدمات صورت مجروحان دفاع مقدس اظهار داشت: جراحی صدمات فك و صورت یكی از پیچیده ترین و غامض ترین اعمال است كه نیاز به مهارت و چیره دستی بسیار دارد و در آن دوران دكتر مرتضوی به درمان 4000 مجروح جنگی ناشی از ترومای فك و صورت پرداخت كه یك ركورد جهانی است و كاری بسیار سترگ.
دكتر زالی ضمن تقدیر باردیگر از كمك مالی اخیر دكتر مرتضوی برای او آرزوی سلامتی و اشاره كرد: استاد مرتضوی در این بحران نیز با این اقدام خیرانه خود بار دیگر بعنوان یك الگو و اسوه علمی و اجتماعی به نسل جوان معرفی گردید.
فرمانده ستاد مقابله با كرونا در تهران در بخش دیگری از سخنانش ضایعه فقدان دكتر «اسماعیل یزدی» از اساتید گروه جراحی فك و صورت دانشكده دندانپزشكی بر اثر كرونا را تسلیت گفت و با بزرگداشت نام او اشاره كرد: پروفسور یزدی نیز همواره در كارهای خیر پیشگام بود و با راه اندازی صندوق قرض الحسنه به برخی از نیازمندان وام هبه كرد. همین طور دستی بر قلم داشت و تاریخ نگاری دندانپزشكی كشور نیز نقش مهمی ایفا كرد.
تخصیص 44 میلیارد ریال كمك از طرف خیرین و شركت های تجهیزاتی به ستاد فرماندهی مقابله با كرونا
دكتر زالی در بخش دیگری از سخنانش ضمن تقدیر از حمایت های خیرین از تخصیص 44 میلیارد ریال كمك از طرف خیرین و شركت های تجهیزاتی به ستاد فرماندهی مقابله با كرونا تا كنون آگاهی داد كه بگفته او صرف خرید تجهیزات و اقلام بهداشتی و حفاظتی مورد نیاز شده است.
وی اشاره كرد: در سراسر كشور خیرین یكی از گروههایی بودند كه از آغاز این بحران، در اسرع وقت به یاری ما شتافتند و در فاز آغازین كمك های خود تا كنون 25 میلیارد ریال به شكل نقدی یا خرید اقلام مورد نیاز ما را یاری كرده اند.
به گفته دكتر زالی شركت های تجهیزات پزشكی نیز با 19 میلیارد ریال تخفیف برای خرید اقلام و تجهیزات مورد نیاز در این عزم ملی برای رفع بحران مشاركت داشتند. وی از تمامی خیرین، گروههای مردمی، استادان و تمامی اقشاری كه در این بحران به ستاد فرماندهی و مردم یاری رساندند، قدردانی نمود.
فرمانده ستاد مقابله با كرونا در تهران اشاره كرد: گرچه كرونا یك مصیبت ملی است اما در كنار آن خاطرات شیرینی نیز در حال شكل گیری است. امروز شاهد بروز تابلوهای ایثارگری، همیاری و همكاری در عرصه ملی هستیم كه بازتاب آن افزایش روحیه سربازان خط مقدم مبارزه با كروناست.
وی كار نمادین دكتر مرتضوی را كه «پرچمدار این جریان شد»، سبب ایجاد بستری دانست تا شاهد تاسی جستن طبقات مختلف علمی، اجتماعی و فرهیختگان باشیم.
فرمانده ستاد مقابله با كرونا در تهران همین طور اظهار داشت كه خیلی از پزشكان و ایرانیان مقیم خارج از كشور نیز طی تماس های مكرر خواهان ارسال كمك های نقدی یا تجهیزاتی برای وطن هستند كه متاسفانه با وجود تحریم و چالش های موجود مشكلاتی وجود دارد. وی در همین حال از ارسال محموله ای از طرف پزشكان ایرانی مقیم فرانسه برای ستاد در ساعات آینده آگاهی داد.
در ادامه این جلسه دكتر دالبند رئیس دانشكده دندانپزشكی ( دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی) هم دكتر مرتضوی را از مفاخر جراحی فك و صورت ایران و جهان برشمرد كه در اقدامی نمادین مبلغی معادل تمامی حقوق دریافتی خود از بدو استخدام تا كنون یعنی650 میلیون تومان را برای خرید اقلام بهداشتی و حفاظتی مورد نیاز كادر درمانی خط مقدم مقابله با كرونا اهدا كرده است.
وی اضافه كرد: استاد مرتضوی یكی از مفاخر و پایه گذاران جراحی فك و صورت در ایران به شكل نوین است كه دانشجویان بسیاری را تربیت كرده و در دوران دفاع مقدس نیز ایثارگرانه به وطن بازگشت تا به درمان مجروحان بپردازد و 4000 مجروح جنگی را كه ترومای فك و صورت داشتند با مهارت و چیرده دستی درمان كرد كه این یك ركورد جهانی است.
كرونا ویروس پاندمیك شده و تا فروكش كردن آن زمان زیادی است
در ادامه دكتر سید حسین مرتضوی هم ضمن بیان خاطراتی از دوران تحصیل خود اظهار داشت: امروز با حادثه تلخی نه در ایران بلكه در كل جهان مواجه هستیم كه رفع آن نیازمند همكاری بیشتر ملت ها و دولتهاست. كرونا ویروس پاندمیك ( همه گیری جهانی) شده و تا درمان و فروكش آن زمان زیادی طول خواهد كشید.
بر اساس این گزارش وی كه اول فروردین امسال وارد هفتاد و هشتمین بهار زندگی خود خواهد شد علاوه بر 650 میلیون تومان معادل همه حقوق استادی خود، سهام بیمارستان آتیه خودرا نیز بعنوان عیدی به ستاد فرماندهی اعطا كرد تا برای مقابله با این بیماری هزینه شود.
استاد مرتضوی با اشاره به هدف خود از این اقدام خیرخواهانه گفت: این مردم و مملكت به گردن من حق دارند. اهدای این مبلغ كار ناچیزی است اما امروز كه پزشكان و پرستاران و كادر درمانی و بهداشتی از جان خود گذشته و شبانه روز مشغول خدمت رسانی هستند باید در كنارشان باشیم و حفاظت آنها را تامین نماییم. به نظر من این عزیزان هم رده رزمندگانی هستند كه در دوران دفاع مقدس برای دفاع از این مرز و بوم جانفشانی می كردند.
ملت ایران در این مصیبت همچون زمان انقلاب و جنگ رسالت خودرا انجام دهد
این استاد فرهیخته ضمن ادای احترام به تمامی پزشكان و پرستاران و كادر درمانی و بهداشتی كه در راه مقابله با كرونا جان باختند، اظهار داشت: این حادثه تلخ درمان می شود و پیروز خواهیم شد.
او از جامعه پزشكی، انجمن های علمی و تك تك ملت ایران صمیمانه خواست در «مصیبت» پیش آمده یك دفعه دیگر همچون زمان انقلاب و جنگ رسالت خودرا انجام دهند.
بر اساس این گزارش دكتر مرتضوی 650 میلیون تومان حقوق استادی خود، سهام بیمارستان آتیه و ملكی را برای خدمت رسانی به مردم اهدا كرد و افزود اگر لازم باشد حاضر است در مراكز بهداشتی و پزشكی هر خدمتی را انجام دهد.
سازماندهی و برنامه ریزی صحیح برای رفع نیازها و كمبودهای مالی و تجهیزاتی نظام سلامت، بهره گیری از ظرفیت ورزشكاران، هنرمندان، فرهیختگان، تجار و بازاری ها، ایرانیان و پزشكان مقیم خارج از كشور و سایر اقشار همچون دوران دفاع مقدس از سفارش های این استاد پیشكسوت دانشگاه بود.
در اختتام این مراسم هم لوح تقدیری به رسم یادبود از طرف دكتر زالی رئیس دانشگاه و فرمانده ستاد عملیات مقابله با كرونا در تهران به دكتر سیدحسین مرتضوی اهدا شد.




منبع:

1398/12/28
21:05:43
5.0 / 5
3243
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است