چند نكته مهم تغذیه ای در زمان شیوع ویروس كرونا

چند نكته مهم تغذیه ای در زمان شیوع ویروس كرونا

به گزارش دكتر میوه یك متخصص تغذیه بیمارستان دكتر مسیح دانشوری با بیان اینكه عوامل مختلفی بر سیستم ایمنی بدن در مقابل انواع بیماری ها همچون كرونا موثر است، اظهار داشت:  داشتن روحیه قوی و شاد، خواب كافی و منظم و تغذیه مناسب از مهمترین عوامل موثر بر ارتقا سطح سیستم ایمنی افراد است.


به گزارش دكتر میوه به نقل از ایسنا، دكتر منصور رضایی با اعلان اینكه تغذیه ارتباط نزدیكی به سیستم ایمنی بدن و چگونگی واكنش آن در مقابل ویروس ها دارد، عنوان كرد: در بحث تغذیه مواردی وجود دارد كه اگر رعایت شود سیستم ایمنی به میزان قابل توجهی ارتقا پیدا می كند.
وی با تاكید بر اینكه دریافت انرژی كافی فاكتوری اساسی در حوزه تغذیه بشمار می رود، اظهار داشت: دریافت منابع پروتئینی خصوصا در افراد مبتلا به ویروس كرونا ضروری می باشد، افراد لازم است برای ارتقا سیستم ایمنی بدن خود از انواع مغزها، حبوبات و گوشت كاملا پخته كه منابع غنی پروتئین است، استفاده كنند.
این متخصص تغذیه پرهیز از مصرف گوشت های فرآوری شده مثل سوسیس، كالباس و انواع كباب ها را سفارش كرد و توضیح داد: كباب انواع گوشت به سبب نیم پز بودن احتمال انتقال آلودگی را بیشتر می كند.
ایشان سپس با اعلان اینكه تخم مرغ یكی از مفیدترین مواد غذایی است، اظهار داشت: مصرف این ماده غذایی موجب ارتقا سیستم ایمنی می شود و مهمترین نكته ای كه باید درباره این منبع غذایی غنی از پروتئین رعایت شود، پخته شدن كامل آن است.
عضو هیئت علمی دانشگاه با بیان این كه این روزها باورهای غلطی درباره مصرف لبنیات در كشور شایع شده، توضیح داد: هیچ گروه از مواد غذایی جایگزین گروه های دیگر نمی گردد، بدین سبب باید برای ارتقای سیستم ایمنی بدن حتما لبنیات نیز در سبد غذایی اضافه شود. در این راستا مصرف شیر با مكمل هایی نظیر عسل، خرما و یا موز سفارش می شود.
دكتر رضایی در ادامه تصریح كرد: بطور كلی پروتئین ها و مایعات باید به صورت روزانه مصرف شود و افراد تا جای ممكن باید از مصرف غذاهای رستورانی پرهیز كنند.
وی با تاكید بر رعایت تنوع غذایی و مصرف مواد غذایی تازه، اشاره كرد: استفاده از تمام گروه های مواد غذایی شامل میوه، سبزی، غلات، حبوبات، گوشت و لبنیات ضروری می باشد. در مورد میوه جات و سبزی ها حتما این نكته مورد توجه قرار گیرد كه این گروه غنی از ویتامین ها باید كاملا قابل شستشو و ضدعفونی كردن باشند كه در این فهرست مركبات و موز از اهمیت بالایی برخوردارست.
دكتر رضایی پرهیز از مصرف میوه جات و سبزیجات خام را نیز تا اختتام ریشه كنی ویروس كرونا مورد تاكید قرار داد.




منبع:

1399/01/09
23:35:58
5.0 / 5
3637
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پروتئین , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است