تأثیر مواد لبنی بر كاهش خطر دیابت و فشار خون

تأثیر مواد لبنی بر كاهش خطر دیابت و فشار خون

به گزارش دكتر میوه نتایج یك بررسی نشان می دهد: مصرف شیر با كاهش خطر مبتلا شدن به بیماری دیابت و فشار خون بالا مرتبط می باشد.



به گزارش دکتر میوه به نقل از ایسنا، یک تیم تحقیقاتی بین المللی در بررسی های خود به ارتباط میان مصرف میزان قابل توجهی از لبنیات و کاهش خطر مبتلا شدن به بیماری دیابت و فشار خون بالا پی بردند.

در این بررسی تحقیقاتی روی ۱۵۰ هزار نفر از ۲۱ کشور همچون کشورهای آفریقایی، آسیایی، اروپایی و آمریکای شمالی و جنوبی انجام گرفت. همینطور سن شرکت کنندگان متفاوت بود و بین ۳۵ تا ۷۰ سال سن داشتند.

دراین بررسی از شرکت کنندگان درخواست شد تا به پرسشنامه ای در مورد مواد غذایی مصرفی در مدت یک سال پاسخ دهند. همینطور از این افراد درخواست شد تا به پرسش های مطرح در مورد میزان مصرف لبنیات از قبیل شیر، ماست، پنیر و خوراکی های تولید شده با لبنیات پاسخ دهند.

محققان وضعیت سلامت افراد شرکت کننده را ۹ سال بعد مجدد مورد بررسی قرار دادند. به قول محققان این افراد به صورت میانگین حدود ۱۷۹ گرم مواد لبنی در طول روز مصرف کرده اند همینطور در این بررسی مشخص شد میزان مصرف مواد لبنی در کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی و جنوبی بیشتر از کشورهای آسیایی و آفریقایی است.

به گزارش دکتر میوه به نقل از مدیکال دیلی، محققان یافته های به دست آمده را بررسی کردند و دریافتند: مصرف مواد لبنی با کاهش ۲۴ درصدی خطر سندروم متابولیک که شامل مجموعه ای از علایم خطرزا در بروز بیماری قلبی است، ارتباط دارد.




1399/03/22
20:05:41
5.0 / 5
1469
تگهای خبر: بیمار , بیماری , تولید , خوراكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است