ارتباط چاقی با كاهش آنتی بادی روده
به گزارش دكتر میوه پزشكان اعتقاد دارند كه چاقی با از بین رفتن آنتی بادی روده و افزایش مقاومت به انسولین مرتبط می باشد.
به گزارش دكتر میوه به نقل از ایسنا، یافته ها نشان داده است گزینه های غذایی افراد می تواند بر سیستم ایمنی آنان اثر گذاشته و آنان را در مقابل خطر مبتلا شدن به بیماری دیابت صدمه پذیر سازد. چاقی می تواند آنتی بادی های موسوم به ایمنوگلوبولین A را مجبور سازد تا به بافت های معده نفوذ كرده كه به التهاب منجر می شود. در این شرایط بدن در معرض خطر مقاومت به انسولین قرار می گیرد.
یكی از محققان این مطالعه از دانشگاه تورنتو اظهار داشت: ایمنوگلوبولین A به صورت طبیعی در بدن تولید می شود و برای تنظیم باكتری های موجود در روده حیاتی هستند. این آنتی بادی همچون مكانیزم دفاعی عمل كرده و به خنثی ساختن باكتری های خطرناكی كه از تغییرات محیطی همچون رژیم غذایی پرچرب سود می برند، كمك می نماید.
در این بررسی محققان كانادایی تعدادی موش با میزان سطح پایین آنتی بادی ایمنوگلوبولین A و تعدادی موش با میزان طبیعی از این آنتی بادی را برای مدت ۱۴ هفته با رژیم غذایی پرچرب تغذیه كردند.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، محققان مشاهده نمودند موش هایی كه با كمبود این آنتی بادی مواجه بودند در مقایسه با گروه دیگر در این بازه زمانی به مقاومت انسولینی مبتلا شدند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب