چاقی و خطر كرونا
به گزارش دكتر میوه یك متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشكی ایران اظهار داشت: افرادی كه چاق هستند باید در این دوران انتشار كرونا رژیم غذایی خویش را تغییر داده و در خانه فعالیت فیزیكی خویش را بالا برند.
به گزارش دکتر میوه به نقل از ایسنا، دکتر فرزاد شیدفر درباره برخی نگرانی ها در خصوص ارتباط چاقی و مبتلا شدن به ویروس کرونا اظهار داشت: افراد چاق معمولا با افزایش توده چربی در بدن مواجهند که می تواند خطرات گوناگونی را متوجه فرد کند و سبب افزایش چربی خون و عوامل التهابی در بدن شود و عروق بدن را مستعد به رسوب چربی و انسداد شریان کند.
وی اضافه کرد: این وضعیت سبب می شود تا رسیدن اکسیژن و مواد مغذی به قلب کم شود و سکته به وجود آید ازاین رو چاقی ارتباط مستقیم با بیماری های قلبی و عروقی دارد و شانس مبتلا شدن به بیماری را در افراد چاق نسبت به افراد سالم و دارای وزن طبیعی بالا می برد. بنابراین خود چاقی زمینه ساز خیلی از بیماری های قلبی و حتی بروز فشار خون در افراد چاق بیشتر از افراد معمولی است. باید توجه کرد که کاهش وزن این افراد میزان بروز این خطرات را تا حد زیادی کم می کند.
شیدفر افزود: این بدین معناست زمانی که سطح خطر در افراد چاق کاسته می شود، به دنبال آن زمینه مبتلا شدن و حتی شدت بیماری کرونا در صورت مبتلا شدن در این افراد کمتر می شود. در عین حال اگر افراد چاق تحت نظارت کارشناس تغذیه رژیم غذایی بگیرند، خطر مبتلا شدن به بیماری عروق کرونل و فشار خون در آنها کاسته می شود و روند سلامت در آنها افزایش می یابد. افرادی که چاق هستند باید در شرایط کرونایی رژیم غذایی خویش را تغییر و در خانه فعالیت فیزیکی خویش را بالا برند.
بنابر اعلام روابط عمومی سامانه ۴۰۳۰، وی اظهار نمود: عوامل گوناگونی شامل کاهش مصرف چربی های خوراکی و جامد، در کاهش چربی خون نقش دارند ازاین رو بهتر است افراد و بخصوص افراد چاق، به جای مصرف چربی های خوراکی و جامد، لبنیات کم چرب، سبزیجات و روغن های مایع و میوه مصرف کنند. ضمن اینکه همراه با این روند باید فعایت های بدنی را افزایش و مصرف شیرینی، غذای سرخ کرده و شور را کاهش دهند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب