یافته جدید درباره انتقال كروناویروس از مواد غذایی
دكتر میوه: یك تیم بین المللی از كارشناسان مسمومیت غذایی مدعی شدند كه مواد غذایی نمی تواند منبع انتقال بیماری كووید-19 باشد.
به گزارش دکتر میوه به نقل از ایسنا، کارشناسان کمیسیون بین المللی مشخصات میکروبیولوژیکی مواد غذایی (ICMSF) در این رابطه به بررسی شواهد موجود در مورد احتمال انتقال کروناویروس بوسیله مواد غذایی یا بسته بندی آنها پرداخته و دریافتند که این احتمال خیلی کم است.
آنان اظهار داشتند: گرچه ممکنست فردی مواد غذایی آلوده به کروناویروس را مصرف کند و از این طریق مبتلا شود اما هیچ گاه چنین اتفاقی در عمل رخ نداده است. با این وجود هنوز هم بر رعایت موارد بهداشتی مربوط به مواد غذایی تاکید می شود.
یافته های این پژوهشگران مشابه با گزارش کارشناسانِ سازمان غذا و داروی آمریکاست که نشان داد خطر مبتلاشدن به بیماری کووید-۱۹ بوسیله مواد غذایی یا بسته بندی آنها حدودا وجود ندارد.
به گزارش شبکه خبری سی ان ان، در گزارش این کمیسیون آمده است: تا به امروز هیچ شواهدی در خصوص اینکه مواد غذایی، بسته بندی آنها یا توزیع مواد غذایی منبع یا روش انتقال کروناویروس باشد، وجود ندارد. هیچ ماده غذایی نباید بعنوان عامل خطر یا حامل کروناویروس در نظر گرفته شود.
منبع: دكتر میوه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب