اخبار سلامت جهان در هفته گذشته؛

قارچ و كاهش خطر سرطان

قارچ و كاهش خطر سرطان

به گزارش دکتر میوه حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای مختلف و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.



به گزارش دکتر میوه به نقل از مهر، مهم ترین اخبار منتشرشده در حوزه بهداشت، درمان و تغذیه در سطح جهان به شرح زیر بوده اند:
ارتباط مصرف بیشتر قارچ با کاهش خطر ابتلاء به سرطان
طبق نتایج یک مطالعه جدید، مصرف زیاد قارچ با کاهش خطر سرطان مرتبط می باشد.
خطر افزایش مرگ در میان بازماندگان کرونایی تا شش ماه بعد
محققان پی بردند بازماندگان کووید ۱۹، همچون کسانی که به خاطر بیماری شأن در بیمارستان بستری نشده بودند، در شش ماه بعد از تشخیص ویروس، با افزایش ریسک مرگ روبرو بودند.
غذاهای ممنوعه برای داشتن میانسالی سالم
محققان دریافتند رژیم های غذایی حاوی شکلات و شیرینی، کره، قند سفره، نوشابه های گازدار و آب میوه ها و میزان کم میوه و سبزیجات، از بدترین رژیم ها هستند.
مگس خانگی تا ۲۴ ساعت حامل کروناویروس است
یک مطالعه جدید نشان داده است که مگس های خانگی می توانند کروناویروس را تا ۲۴ ساعت بعد از مواجهه با ویروس حمل کنند و از عوامل بالقوه انتقال ویروس هستند.

1400/02/10
13:33:11
5.0 / 5
1010
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است