23 فوتی و 1015 مبتلای جدید آخرین آمار کرونا در ایران

23 فوتی و 1015 مبتلای جدید آخرین آمار کرونا در ایران

دکتر میوه: بنابراعلام روابط عمومی وزارت بهداشت طی شبانه روز گذشته 1015 تن به کووید19 مبتلا شده و 23 نفر نیز جان خودرا به سبب مبتلاشدن به این بیماری از دست دادند.


به گزارش دکتر میوه به نقل از ایسنا، ️از روز گذشته تا امروز ۲۷ فروردین ماه ۱۴۰۱ و برمبنای معیارهای قطعی تشخیصی، یک هزار و ۱۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۱۹۵ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۲۰۵ هزار و ۶۴ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۳ بیمار کووید۱۹ جان خودرا از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۰ هزار و ۸۰۰ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون و ۹۴۲ هزار و ۲۲۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
یک هزار و ۴۲۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۵۰ میلیون و ۳۷۰ هزار و ۵۲۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۵۵ شهرستان در وضعیت قرمز، ۸۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۷۴ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۵ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.




منبع:

1401/01/27
20:04:02
5.0 / 5
494
تگهای خبر: آزمایش , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است - از فواید شگفت‌انگیز میوه‌ها برای پیشگیری از بیماری‌ها گرفته تا ایده‌های خلاقانه برای مصرف آنها در رژیم غذایی، همه چیز در دکتر میوه پیدا می‌شود.