جان باختن یک بیمار کرونا در کشور طی 24 ساعت گذشته

جان باختن یک بیمار کرونا در کشور طی 24 ساعت گذشته

دکتر میوه: بنابر اعلام وزارت بهداشت، طی شبانه روز گذشته 162 بیمار کووید 19 در کشور شناسایی شدند و متاسفانه یک بیمار نیز جان خودرا از دست داد.


به گزارش دکتر میوه به نقل از ایسنا، از روز گذشته تا امروز ۲۴ خردادماه ۱۴۰۱ و بر مبنای معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۶۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۲۵ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۲۳۴ هزار و ۴۲ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خویش را از دست داد و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۱ هزار و ۳۵۳ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۵۹ هزار و ۵۲۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.
۳۴۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۵۲ میلیون و ۴۶۳ هزار و ۴۳۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
هم اکنون ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۰ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۱۳ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۳۵ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.




منبع:

1401/03/24
21:10:03
5.0 / 5
445
تگهای خبر: آزمایش , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است - از فواید شگفت‌انگیز میوه‌ها برای پیشگیری از بیماری‌ها گرفته تا ایده‌های خلاقانه برای مصرف آنها در رژیم غذایی، همه چیز در دکتر میوه پیدا می‌شود.