فرمانده انتظامی صومعه سرا:

پزشک قلابی پوست و مو در صومعه سرا دستگیر شد

پزشک قلابی پوست و مو در صومعه سرا دستگیر شد

به گزارش دکتر میوه، فرمانده انتظامی صومعه سرا از پلمب مطب پزشکی در این شهرستان اطلاع داد و اظهار داشت: پزشک متخصص قلابی پوست و مو دستگیر و به مراجع قضایی ارائه شد.



به گزارش دکتر میوه به نقل از مهر، سرهنگ امیر وهاب زاده پس از ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار نمود: ماموران اداره نظارت بر اماکن عمومی با انجام تحقیقات نامحسوس و اشرافیت اطلاعاتی، یک مطب پزشکی غیر مجاز را که در آنجا بدون مجوز به شهروندان خدمات زیبایی عرضه می شد، شناسایی نمودند.
فرمانده انتظامی شهرستان صومعه سرا با اشاره به اینکه پلیس بعد از هماهنگی قضایی به همراه نمایندگان علوم پزشکی به مطب مورد نظر اعزام شدند، خاطرنشان کرد: در بررسی صورت گرفته مشخص شد، یک خانم بدون هیچگونه مدارک پزشکی خویش را متخصص پوست و مو معرفی و درحال فعالیت است.
سرهنگ وهاب زاده از دستگیری متهم ۳۳ ساله و معرفی وی با ایجاد پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی اطلاع داد و بیان داشت: با همکاری کارشناسان علوم پزشکی و هماهنگی قضایی، مطب غیر مجاز پلمب و از ادامه فعالیت آن جلوگیری شد.
وی به تلاشهای شبانه روزی مجموعه انتظامی برای پیشگیری و مقابله با جرایم اشاره نمود و عنوان کرد: پلیس با افرادی که بخواهند به هر نحوی امنیت و سلامت مردم را به خطر بیندازند، برخورد قاطع و قانونی می کند.
سرهنگ وهاب زاده افزود: شهروندان برای درمان به مراکز معتبر پزشکی و دارای مجوز از وزارت بهداشت و درمان رجوع کنند و هرگونه مورد مشکوک را از راه تماس با سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

1402/03/25
12:55:52
5.0 / 5
357
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , خدمات , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است - از فواید شگفت‌انگیز میوه‌ها برای پیشگیری از بیماری‌ها گرفته تا ایده‌های خلاقانه برای مصرف آنها در رژیم غذایی، همه چیز در دکتر میوه پیدا می‌شود.