وزیر بهداشت عنوان كرد؛

جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه می باشد

جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه می باشد

به گزارش دکتر میوه، وزیر بهداشت، در پیامی بمناسبت روز جهانی بهداشت محیط، تمرکز بر اقدامات بهداشت محیط را عاملی موثر بر پیشگیری از تحمیل هزینه های سنگین ناشی از بار بیماری های محیطی بر نظام سلامت عنوان نمود.


به گزارش دکتر میوه به نقل از مهر، بهرام عین اللهی، در پیام خود آورده است: ۴ مهرماه روز جهانی بهداشت محیط با عنوان"آمادگی برای حفاظت از سلامت مردم در هر مکان و هر روز" نامگذاری شده است. شعار سال جاری نشان دهنده اهمیت و تاثیر رشته مهندسی بهداشت محیط در سلامت و بهداشت عمومی است. جهان امروز با مشکلات گوناگونی همچون تغییرات اقلیم، کمبود آب سالم، تولید پسماند بخصوص ضایعات پلاستیکی و تأمین غذای سالم روبرو است. تمرکز بر اقدامات بهداشت محیطی می تواند علاوه بر تأمین سلامت بعنوان یک حق عمومی از تحمیل هزینه های گزاف و سنگین ناشی از بار بیماری های محیطی بر نظام سلامت جلوگیری نماید. امیداست، با همت والا و خردمندانه جامعه سلامت، دیگر دستگاه ها، کنشگران و صاحبنظران عرصه سلامت شاهد رشد شاخصهای پر اهمیت بهداشت محیط باشیم و با تمرکز بر تقویت همکاریهای بین بخشی برای ارتقای سلامت عمومی، برنامه های مدون و پیشبینی شده در حوزه سلامت بهداشت محیط را به صورت حداکثری تحقق بخشیم.


منبع:

1402/07/04
13:19:45
5.0 / 5
341
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است - از فواید شگفت‌انگیز میوه‌ها برای پیشگیری از بیماری‌ها گرفته تا ایده‌های خلاقانه برای مصرف آنها در رژیم غذایی، همه چیز در دکتر میوه پیدا می‌شود.