انسولین و اسپری تنفسی در داروخانه ها موجود است

انسولین و اسپری تنفسی در داروخانه ها موجود است

دکتر میوه: معاون برنامه ریزی اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، از تامین پایدار انسولین و اسپری های تنفسی در سطح داروخانه های کشور آگاهی داد.


به گزارش دکتر میوه به نقل از ایفدانا، علی علیزاده، با اشاره به وضعیت عرضه انسولین در کشور، اظهار داشت: بررسی های کارشناسی نشان میدهد تامین مناسبی از انسولین وجود دارد و برنامه ریزی های انجام شده نیاز بیماران را پوشش می دهد. وی ادامه داد: انسولین بصورت مستمر در اختیار داروخانه ها قرار می گیرد و همه داروخانه ها می توانند بوسیله شرکت های پخش، انسولین مورد نیاز خودرا تامین کنند. علیزاده اضافه کرد: با وجود فعالیت بالاتر از ۱۸ هزار داروخانه در کشور، ممکنست در بعضی موارد نوع خاصی از انسولین در داروخانه ای خاص موجود نباشد که این مساله بیشتر ناشی از نحوه سفارش گذاری یا وقفه های مقطعی در توزیع است. وی، استفاده از سامانه تیتک را راهکاری مؤثر دانست و اضافه کرد: بیماران می توانند با ورود به این سامانه بوسیله وب سایت یا اپلیکیشن، نام دارو و موقعیت جغرافیایی خودرا وارد کرده و نزدیک ترین داروخانه دارای موجودی را پیدا کنند. علیزاده همین طور درباره ی وضعیت اسپری های تنفسی نیز اظهار داشت: این داروها به سبب وابستگی به واردات، گاهی با نوساناتی در تامین مواجه می شوند، اما هم اکنون کمبودی گزارش نشده و پروسه تامین بصورت مستمر در حال انجام می باشد. وی با اشاره به برنامه های حمایتی برای افزایش تولید داخلی در عرصه داروهای استنشاقی، اضافه کرد: در قالب شعار سال و با هماهنگی های انجام شده، روند داخلی سازی این داروها درحال پیگیری است.


منبع:

1404/02/17
09:35:32
5.0 / 5
8
تگهای خبر: بیمار , تولید , داروخانه , سایت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است - از فواید شگفت‌انگیز میوه‌ها برای پیشگیری از بیماری‌ها گرفته تا ایده‌های خلاقانه برای مصرف آنها در رژیم غذایی، همه چیز در دکتر میوه پیدا می‌شود.