تهدیدات غذای ناسالم برای سیستم سلامت

تهدیدات غذای ناسالم برای سیستم سلامت

دکتر میوه: مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با تکیه بر این که سلامت مردم خط قرمز سازمان غذا و دارو است، نسبت به خطرات استفاده مواد غذایی ناسالم اخطار داد.


به گزارش دکتر میوه به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر اظهار داشت: غذا، بااینکه اصلی ترین نیاز برای بقا است، اما در صورتیکه فاقد ایمنی و کیفیت لازم باشد، می تواند منجر به بیماریهای جدی شود. سالانه بالاتر از ۶۰۰ میلیون نفر در سرتاسر جهان به بیماری هایی مبتلا می شوند که منشأ آنها مصرف مواد غذایی آلوده یا نامطمئن است. وی با اشاره به تهدیدات ناشی از باقی مانده سموم، آفت کش ها و سایر ترکیبات مضر در مواد غذایی، اشاره کرد: اگر ایمنی غذا را نادیده بگیریم، ناگزیر خواهیم بود هزینه های زیادی صرف درمان نماییم. در صورتیکه نظارت مؤثر بر زنجیره تامین غذا می تواند از بروز خیلی از این بیماریها پیشگیری کند. بهفر با اعلان اینکه ایمنی غذا یک اقدام پیشگیرانه و مؤثر در سیستم سلامت است، اظهار داشت: نظارت دقیق بر کیفیت مواد غذایی، نقش برجسته ی در کاهش هزینه های درمانی و افزایش راندمان سلامت عمومی دارد. مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو همین طور تاکید کرد: ایمنی مواد غذایی فقط یک وظیفه سازمانی نیست، بلکه مسئولیتی است که همه نهادهای دخیل در عرصه تولید، واردات، توزیع و عرضه غذا باید نسبت به آن پاسخگو باشند. وی اظهار داشت: هدف غائی ما داشتن جامعه ای سالم و پویاست و این هدف بدون توجه جدی به کیفیت و ایمنی مواد غذایی محقق نخواهد شد.


منبع:

1404/05/14
10:47:48
5.0 / 5
27
تگهای خبر: بیمار , بیماری , تولید , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است - از فواید شگفت‌انگیز میوه‌ها برای پیشگیری از بیماری‌ها گرفته تا ایده‌های خلاقانه برای مصرف آنها در رژیم غذایی، همه چیز در دکتر میوه پیدا می‌شود.