اهدای عضو پرستار دلسوز تهرانی نجات جان 5 بیمار

اهدای عضو پرستار دلسوز تهرانی نجات جان 5 بیمار

به گزارش دکتر میوه، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: بیمارستان سینا بعنوان یکی از قدیمی ترین و مهم ترین مراکز درمانی کشور، بار دیگر صحنه ترویج فرهنگ اهدای عضو شد.



به گزارش دکتر میوه به نقل از مهر، رضا شروین بدو، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مراسم گرامیداشت پرستار، سمیرا جعفری، حضور یافت و در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: بیمارستان سینا تهران با سابقه طولانی در درمان بیماران و بخصوص در حوزه پیوند اعضا، همواره پیشرو بوده است. یکی از رویدادهای اخیر این مرکز درمانی در ارتباط با پرستار جوان و فداکار، مرحومه سمیرا جعفری است که در سالهای دفاع مقدس، دوران کرونا و حوادث مختلف همواره در کنار مردم ایستاد و به عنوان پرستاری دلسوز شناخته می شد.
وی اضافه کرد: بعد از وقوع حادثه ای ناگوار و انجام اقدامات درمانی، مرگ مغزی خانم جعفری تأیید شد. بیمارستان سینا باتوجه به رسالت انسانی و درمانی خود موضوع اهدای عضو را بیان کرد و خانواده مرحومه جعفری، با شناختی که از روحیه ایثارگرانه او داشتند، به این اقدام رضایت دادند. بدین ترتیب اعضاء حیاتی وی به بیماران نیازمند پیوند اهدا شد و زندگی باردیگر ای به ۵ بیمار بخشید.
شروین بدو ضمن اشاره به شاخص جهانی PMP (تعداد اهداکنندگان به ازای هر یک میلیون نفر جمعیت) عنوان کرد: ایران طی سالهای اخیر رشد قابل ملاحظه ای در فرهنگ اهدای عضو داشته است. خیلی از شهروندان حتی در زمان حیات خود با دریافت کارت اهدای عضو، تمایلشان به این اقدام خیرخواهانه را اعلام می کنند.
وی تاکید کرد: بیماران قلبی، کلیوی یا کبدی با دریافت پیوند عضو نه تنها از درد و رنج رها می شوند، بلکه امید و کیفیت زندگی شان نیز به صورت قابل ملاحظه ای بیشتر می شود. امروز با پیشرفت های پزشکی در ایران امکان انجام پیوندهای موفق با درصد بالای موفقیت فراهم گشته است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: نام و یاد پرستار ایثارگر بیمارستان سینا نه تنها در خاطر همکاران و بیماران ماندگار است، بلکه با اهدای اعضاء حیاتی اش، به زندگی باردیگر ده ها بیمار ادامه بخشیده است.
همچنین میرا نجفی حقی، مدیر پرستاری بیمارستان سینا، درمیان خبرنگاران با یادآوری سال ها همکاری با مرحومه سمیرا جعفری اظهار داشت: او تنها یک پرستار معمولی نبود، بلکه الگویی برای همه ما بود. اخلاق حرفه ای و مسئولیت پذیری ایشان زبانزد کارکنان بیمارستان بود. من بیشتر از ده سال شاهد تلاش بی وقفه این همکار عزیز بودم. در دوران کرونا، زمانیکه سرپرستار بخش اورژانس بودم، خانم جعفری بدون هیچ چشم داشتی و شکایتی در کنار بیماران ایستاد و با آرامش خود، ترس و اضطراب بیماران کرونایی را از بین می برد.
وی اضافه کرد: امروز همکار ما از میان ما نرفته است؛ او با اهدای اعضاء بدنش جان چند بیمار نیازمند را نجات می دهد. همان گونه که در طول زندگی حرفه ای اش ایثارگر بود، حال نیز با این اقدام بزرگ، ایثارگری را ادامه می دهد.
مدیر پرستاری بیمارستان سینا ضمن اشاره به فداکاری های این پرستار دلسوز در دوران دفاع مقدس و ایام سخت جنگ اظهار داشت: علی رغم مشکلات شخصی و بیماری پدر و مادرش، نزد من آمد و گفت می خواهد در بیمارستان اسکان داشته باشد تا اگر همکارانش نتوانستند در محل کار حاضر شوند، او جای آنان خدمت کند. او هیچ وقت بدنبال تشویق یا تقدیر نبود و تمام توان خویش را برای بیماران صرف می کرد.
نجفی حقی تصریح کرد: سمیرا جعفری بیشتر از یک دهه در بیمارستان سینا خدمت کرد و همکارانش او را به عنوان پرستاری فداکار، دلسوز و جان فشان می شناختند؛ پرستاری که در دوران کرونا و روزهای سخت کشور همراه مردم بود و امروز نیز با اهدای اعضاء بدن خود زندگی باردیگر ای به بیماران نیازمند بخشید. حرف آخر اینکه امروز با پیشرفت های پزشکی در ایران امکان انجام پیوندهای موفق با درصد بالای موفقیت فراهم گشته است. مدیر پرستاری بیمارستان سینا ضمن اشاره به فداکاری های این پرستار دلسوز در دوران دفاع مقدس و ایام سخت جنگ گفت: علیرغم مشکلات شخصی و بیماری پدر و مادرش، نزد من آمد و گفت می خواهد در بیمارستان اسکان داشته باشد تا اگر همکارانش نتوانستند در محل کار حاضر شوند، او جای آنان خدمت کند.


منبع:

1404/05/30
21:25:09
5.0 / 5
8
تگهای خبر: اهدای عضو , اورژانس , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است - از فواید شگفت‌انگیز میوه‌ها برای پیشگیری از بیماری‌ها گرفته تا ایده‌های خلاقانه برای مصرف آنها در رژیم غذایی، همه چیز در دکتر میوه پیدا می‌شود.