فرضیه استفاده از کره محلی در طبخ غذا برای پیش گیری از چربی خون رد شد

فرضیه استفاده از کره محلی در طبخ غذا برای پیش گیری از چربی خون رد شد

به گزارش دکتر میوه، بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، فرضیه استفاده از کره محلی برای طبخ غذا و پیشگیری از افزایش چربی خون رد شد.


به گزارش دکتر میوه به نقل از وبدا، بنا بر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، کره همچون کره محلی بعنوان یک روغن حیوانی به صورت عمده حاوی چربی های اشباع است و مقادیری از چربی های ترانس هم در چربی لبنیات وجود دارد. مصرف بیش از اندازه چربی های اشباع و ترانس با افزایش سطح کلسترول بد خون، آترواسکلروز (ایجاد پلاک در عروق)، افزایش ریسک بیماریهای قلبی عروقی و افزایش ریسک ابتلاء به برخی سرطان ها و مرگ ناشی از آنها مرتبط دانسته شده است. بر مبنای راهنمای تغذیه ای جدید آمریکا، مصرف چربی های اشباع باید محدود شود و کمتر از ده درصد انرژی دریافتی را تشکیل دهد. سفارش می شود که برای پخت غذا روغن های مایع گیاهی جایگزین روغن های حیوانی مانند کره و روغن دنبه و روغن های نیمه جامد مانند روغن نباتی جامد شوند. روغن های مایع به صورت عمده از چربی های غیر اشباع تشکیل شده اند. درصورتیکه این روغن ها به درستی نگهداری و استفاده شوند و در حد تعادل مصرف شوند، می توانند برای سلامتی مفید باشند.سفارش می شود که برای پخت غذا روغن های مایع گیاهی جایگزین روغن های حیوانی مانند کره و روغن دنبه و روغن های نیمه جامد مانند روغن نباتی جامد شوند.


1404/06/28
13:13:52
5.0 / 5
6
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , سرطان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵
دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است - از فواید شگفت‌انگیز میوه‌ها برای پیشگیری از بیماری‌ها گرفته تا ایده‌های خلاقانه برای مصرف آنها در رژیم غذایی، همه چیز در دکتر میوه پیدا می‌شود.