مصرف عسل در دوران حاملگی خطری برای جنین ندارد
به گزارش دکتر میوه، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به برخی باورهای نادرست مبنی این که مصرف عسل در دوران حاملگی جنین را لال می کند و یا باعث سقط جنین می شود پاسخ داد.
به گزارش دکتر میوه به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به برخی باورهای ناصحیح مبنی این که مصرف عسل در دوران حاملگی جنین را لال می کند و یا سبب سقط جنین می شود پاسخ داد. برخی باورهای ناصحیح در جامعه، مصرف عسل در دوران حاملگی را عامل ایجاد اختلال در جنین، سقط یا لال شدن نوزاد می دانند؛ در حالیکه تحقیقات علمی نشان داده است مصرف عسل در مقادیر محدود و سفارش شده توسط متخصص تغذیه، نه فقط خطری برای مادر و جنین ندارد، بلکه می تواند به عنوان یک ماده غذایی سالم مورد استفاده قرار گیرد. با این وجود باید توجه داشت که عسل در گروه قندهای ساده قرار دارد و مصرف بیش از حد آن می تواند منجر به چاقی و اضافه وزن شود و بنابراین زمینه مبتلاشدن به بیماری های مزمن را فراهم سازد. بدین سبب تاکید می شود مادران حامله باید در مصرف عسل و سایر مواد غذایی شیرین تعادل را رعایت کرده و از مصرف بی رویه آنها پرهیز کنند.
به اجمال، با این وجود باید توجه داشت که عسل در گروه قندهای ساده قرار دارد و مصرف بیش از اندازه آن می تواند منجر به چاقی و اضافه وزن شود و ازاین رو زمینه مبتلاشدن به بیماری های مزمن را فراهم سازد.
منبع: drmiveh.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب