نتایج یك مطالعه اثبات می كند؛

تاثیر مصرف نمک در کاهش فشارخون

تاثیر مصرف نمک در کاهش فشارخون

دکتر میوه: تحقیقات جدید نشان میدهد که قطع کردن فقط یک قاشق چای خوری نمک در روز، فشارخون را حدودا به اندازه دارو کم می کند.



به گزارش دکتر میوه به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، «نورینا آلن»، استاد پزشکی پیشگیرانه در دانشکده پزشکی دانشگاه نورث وسترن فاینبرگ در شیکاگو و یکی از نویسندگان این مطالعه، اظهار داشت: «ما دریافتیم که ۷۰ تا ۷۵ درصد از همه افراد، صرف نظر از این که قبلاً داروهای فشار خون مصرف می کنند یا نه، اگر سدیم رژیم غذایی خودرا کاهش دهند، احیانا فشار خون شأن کاهش پیدا می کند.»
او اظهار داشت که پژوهشگران قبلاً نمی دانستند افرادی که از داروهای فشار خون استفاده می نمایند می توانند با کاهش مصرف سدیم، فشار خون خودرا حتی بیشتر کاهش دهند یا خیر.
در این مطالعه، شرکت کنندگان میانسال تا مسن مصرف نمک خودرا حدود ۱ قاشق چایخوری در روز کاهش دادند.
دکتر «دیپاک گوپتا»، یکی از محققین اصلی دیگر این مطالعه، اظهار داشت: «نتیجه کاهش فشار خون سیستولیک به میزان حدود ۶ میلی متر جیوه بود که تاثیرش با اثر یک داروی خط اول که به طور معمول برای فشار خون بالا استفاده می شود قابل مقایسه است.»
فشار خون سیستولیک فشاری است که در شریان ها در هنگام ضربان قلب وارد می شود. این نخستین عدد در زمان خوانش اندازه گیری فشار خون است.
فشار خون بالا عامل اصلی بیماری و مرگ در سرتاسر جهان است. فشار اضافی روی شریان ها می تواند موجب نارسایی قلبی، حملات قلبی و سکته شود. آلن اظهار داشت: «فشارخون بالا بر توانایی قلب برای پمپاژ خون بطور مؤثر تأثیر می گذارد.»
این مطالعه شامل ۲۱۳ مرد و زن، از ۵۰ سال تا ۷۰ سال بود. آنها بطور تصادفی به گروه پیروی کننده از یک رژیم غذایی با سدیم بالا (۲۲۰۰ میلی گرم در روز در کنار رژیم معمول خود) یا گروه رژیم کم سدیم (در مجموع ۵۰۰ میلی گرم در روز) به مدت یک هفته قرار گرفتند. سپس رژیم غذایی هر گروه به دیگری تغییر نمود.
قبل از هر بار ویزیت، شرکت کنندگان مانیتور فشار خون می پوشیدند و ادرارشان به مدت ۲۴ ساعت جمع آوری می شد.
در مقایسه با رژیم غذایی معمول افراد، ۷۲ درصد از شرکت کنندگان در هنگام پیروی از رژیم کم سدیم، فشار خون سیستولیک کمتری داشتند.
به گفته پژوهشگران، فشار سیستولیک افراد با مصرف رژیم کم سدیم در مقایسه با رژیم غذایی پر سدیم ۷ تا ۸ میلی متر جیوه و در مقایسه با عادات غذایی معمول آنها ۶ میلی متر جیوه کم شد.
گوپتا در بیانیه خبری نورث وسترن اظهار داشت: «تأثیر کاهش سدیم رژیم غذایی بر کاهش فشار خون حدودا در همه افراد، همچون افرادی که فشار خون طبیعی، فشار خون بالا، فشار خون تحت درمان و فشار خون درمان نشده داشتند، ثابت بود.»
محققان گفتند این یافته ها اهمیت کاهش مصرف سدیم را تقویت می کند.


منبع:

1402/08/25
14:23:49
5.0 / 5
179
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , پژوهش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است