محققان هشدار می دهند؛

داروهای سوزش معده خطر میگرن را می افزایند

داروهای سوزش معده خطر میگرن را می افزایند

دکتر میوه: یک مطالعه جدید هشدار می دهد افرادی که داروهای سوزش معده مصرف می کنند بیشتر در معرض خطر میگرن و انواع دیگر سردردهای شدید هستند.



به گزارش دکتر میوه به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، نتایج نشان میدهد که تمام دسته های داروهای کاهش دهنده اسید معده موسوم به مهارکننده های پمپ پروتون، مسدودکننده های H۲ و حتی آنتی اسیدها، بنظر می رسد خطر ابتلاء به میگرن و سردرد را می افزایند.
«مارگارت اسلاوین»، محقق ارشد و دانشیار تغذیه دانشگاه مریلند، اظهار داشت: «با توجه به استفاده گسترده از داروهای کاهش دهنده اسید و این نتایج بالقوه میگرن، این نتایج مستلزم بررسی بیشتر است.»
اسلاوین اضافه کرد: «این داروها اغلب بیش از اندازه تجویز می شوند و تحقیقات جدید خطرات دیگری را در استفاده طولانی مدت از مهارکننده های پمپ پروتون نشان داده است، مانند افزایش ریسک زوال عقل.»
به گفته پژوهشگران، رفلاکس اسید زمانی رخ می دهد که اسید معده به مری برگردد. به طور معمول پس از غذا یا هنگام دراز کشیدن رخ می دهد و می تواند موجب سوزش سر دل و زخم معده شود. در موارد شدید، می تواند منجر به سرطان مری شود.
برای این مطالعه، پژوهشگران داده های نزدیک به ۱۲۰۰۰ نفر را که از داروهای کاهش دهنده اسید استفاده می کردند، بررسی کردند تا ببینند که آیا در سه ماه گذشته گرفتار میگرن یا سردرد شدید شده بودند.
مهارکننده های پمپ پروتون تولید اسید را مسدود کرده و به بهبود مری کمک می کنند.
مسدود کننده های H-۲ موجب کاهش تولید اسید می شوند.
و آنتی اسیدهای ساده حاوی کربنات کلسیم هستند که اسید معده را خنثی می کنند.
پس از تعدیل سایر عوامل مؤثر بر خطر میگرن، پژوهشگران دریافتند که:
• افرادی که از مهارکننده های پمپ پروتون استفاده می نمایند، ۷۰ درصد بیش از افرادی که این دارو را مصرف نمی کنند، به میگرن مبتلا می شوند.
• مسدودکننده های H۲ خطر میگرن را تا ۴۰ درصد می افزایند.
• آنتی اسیدها افراد را ۳۰ درصد بیشتر در معرض ابتلاء به میگرن قرار می دهند.
اسلاوین تاکید کرد که افراد نباید بدون مشورت با پزشک مصرف داروهای کاهنده اسید خودرا قطع کنند.
اسلاوین اظهار داشت: «توجه به این نکته مهمست که خیلی از افراد برای مدیریت رفلاکس اسید یا سایر بیماریها به داروهای کاهش دهنده اسید نیاز دارند، و افرادی که گرفتار میگرن یا سردرد شدیدی هستند که از این داروها یا مکمل ها استفاده می نمایند باید با پزشک خود در مورد این که آیا باید ادامه دهند یا خیر صحبت کنند.»


منبع:

1403/02/09
14:02:16
5.0 / 5
99
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , پژوهش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است