محققان می گویند؛

افزایش خطر آلرژی در دوره حاملگی با مصرف اسید فولیك

افزایش خطر آلرژی در دوره حاملگی با مصرف اسید فولیك

دكتر میوه: محققان استرالیایی می گویند مصرف اسید فولیك در اواخر دوره حاملگی خطر مبتلا شدن به انواع آلرژی ها را در نوزاد تحت «محدودیت رشد داخل رحمی» (IUGR) بالا می برد.


به گزارش دكتر میوه به نقل از مهر، اسیدفولیك نوعی ویتامین B است كه از بروز نقایص در لوله عصبی، ماده متشكله سیستم عصب مركزی، در جنین در حال رشد پیشگیری می كند.
لوله عصبی در نخستین ماه حاملگی رشد می كند؛ متخصصان معمولا به زنان سفارش می كنند كه در طول سه ماهه اول حاملگی مكمل اسیدفولیك مصرف كنند.
با این حال ادامه مصرف این مكمل در ماه های پایانی حاملگی ضرورت ندارد و در حقیقت ریسك آلرژی را در نوزاد بالا می برد.
محققان دانشگاه آدلاید استرالیا بره های متولدشده از سه گروه گوسفند را بررسی كردند: مادران دارای جفت كوچك تر از حد عادی؛ مادران دارای جفت كوچك تر كه در آخرین ماه حاملگی مكمل با دوز بالا اسیدفولیك مصرف كردند؛ و گروه دارای جفت عادی با رژیم غذایی عادی كه بعنوان گروه كنترل تلقی شدند.
محققان التهاب سیستماتیك را اندازه گیری كرده و واكنش های پوستی به مواد آلرژی زا نظیر گرده و سفیده تخم مرغ را بر روی بره ها آزمایش كردند.
محققان مشاهده نمودند بره متولدشده از گوسفندهای دارای جفت كوچك تر كه مكمل هم مصرف كرده بودند میزان بالاتر التهاب و واكنش پوستی را نشان دادند.
 

1396/10/04
10:39:04
5.0 / 5
93
این مطلب را می پسندید؟
(2)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است