محققان می گویند؛

تاثیر زردچوبه در بهبود حافظه و كاهش خطر آلزایمر

تاثیر زردچوبه در بهبود حافظه و كاهش خطر آلزایمر

دكتر میوه: مطالعه جدید محققان نشان داده است زردچوبه با بهبود حافظه و خلق و خو در افراد دچار زوال حافظه خفیف ناشی از افزایش سن باعث كاهش ریسك آلزایمر می گردد.



به گزارش دكتر میوه به نقل از مهر، شماری از مطالعات نشان داده اند كه زردچوبه دارای خواص درمانی متعددی همچون تقویت سیستم ایمنی، ضدالتهاب و آنتی اكسیدان بودن است. برخی مطالعات هم خواص آن را در درمان سرطان نشان داده اند.
این تحقیق به بررسی تاثیرات مكمل كوركومین بر عملكرد حافظه در افراد بدون مبتلا شدن به دمانس (زوال عقل) و همینطور تاثیر احتمالی كوركومین بر پلاك های میكروسكوپی در مغز افراد مبتلا به آلزایمر پرداخت.
گری اسمال، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه كالیفرنیا، در این باره می گوید: «نحوه دقیق تاثیر عصاره كوركومین مشخص نمی باشد، اما ممكن است ناشی از توانایی این ماده در كاهش التهاب مغز باشد كه در هر دو بیماری آلزایمر و افسردگی حاد وجود دارد. »
این مطالعه شامل ۴۰ فرد بزرگسال بین سنین ۵۰ تا ۹۰ سال بود كه دچار مشكلات خفیف حافظه بودند.
شركت كنندگان به صورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و به مدت ۱۸ ماه دو بار در روز دارونما یا ۹۰ میلیگرم كوركومین دریافت می كردند.
تمامی شركت كنندگان در ابتدای مطالعه و در فواصل شش ماهه تحت ارزیابی های شناختی قرار گرفتند؛ همینطور میزان كوركومین خون شان در ابتدای مطالعه و پس از ۱۸ ماه بررسی گردید.
به گفته اسمال، افرادی كه كوركومین دریافت كرده بودند، شاهد بهبود قابل توجهی در حافظه و توانایی توجه شان بودند، اما افراد دریافت كننده دارونما، چنین تجربه ای نداشتند.
در تست های حافظه، وضعیت افراد دریافت كننده كوركومین در طول ۱۸ ماه تا ۲۸ درصد بهبود یافته بود.
این نتایج نشان داده است مصرف این نوع كوركومین می تواند فواید شناختی مثمرثمری در طول سال ها داشته باشد.

1396/11/05
13:50:40
5.0 / 5
220
تگهای خبر: حافظه , درمان , مغز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است