ساخت پلاستیك هایی كه ماندگاری مواد پروتئینی را دو برابر می كند

ساخت پلاستیك هایی كه ماندگاری مواد پروتئینی را دو برابر می كند

دكتر میوه: به تازگی محققان یكی از شركت های دانش بنیان با استفاده از فناوری نانو كیسه های پلاستیكی را عرضه كردند كه قادرند زمان ماندگاری محصولات پروتئینی را تا دو برابر بالا برند.


بتول عرب سرخی، دكترای نانو شیمی از دانشگاه تهران در گفت وگو با ایسنا با اشاره به ساخت كیسه های پلاستیكی برای مواد پروتئینی تصریح كرد: این پلاستیك ها دارای خواص آنتی باكتریال است، از این رو ماندگاری محصولات پروتئین را تا دو برابر زمان معمول بالا می برد.

وی با تاكید بر اینكه این كیسه ها با استفاده از فناوری نانو از خواص آنتی باكتریال برخوردار شده اند، اظهار نمود: این پلاستیك می تواند زمان نگهداری مواد پروتئینی را از 3 به 6 روز بالا برند، ضمن آنكه هیچ تغییری در بو و طعم مواد تولید نخواهد كرد.

به گزارش دكتر میوه به نقل از ایسنا، بر مبنای توافق های انجام شده، فروش سالانه این مستربچ مربوط به این نوع كیسه پلاستیك بیشتر از 70 تن در سال خواهد بود.

علاوه بر آن در حاشیه یازدهمین نمایشگاه فناوری نانو، قرارداد كیسه پلاستیكی برای افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی به ارزش سالیانه 30 میلیارد ریال به امضاء رسید.



1397/07/23
15:25:52
5.0 / 5
51
تگهای خبر: باكتری , پروتئین , تولید , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است