لزوم توجه به كیفیت زندگی مبتلایان سرطان
دكتر میوه: رئیس مركز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی اظهار داشت: به مرحله ای رسیده ایم كه می توانیم با افتخار اعلام نماییم مرگ ومیر در سرطان سینه كمتر شده و امروز بیشترین تلاش و تمركز ما بالا بردن كیفیت زندگی بیماران مبتلا است.
به گزارش دكتر میوه به نقل از ایسنا، دكتر محمد اسماعیل اكبری در چهاردهمین كنگره بین المللی سرطان پستان با اشاره به اهمیت بهبود كیفیت زندگی مبتلایان، اظهار نمود: لازم است بهبود كیفیت زندگی بیماری را كه تحت درمان سرطان سینه است، علاوه بر توجه به بقای او، موردنظر قرار دهیم و اثرات سرطان را در زندگی اش به حداقل برسانیم.
رئیس چهاردهمین كنگره بین المللی سرطان پستان اظهار داشت: آنالیز و بررسی جزئیات سرطان پستان ضمن برگزاری ۱۴ دوره كنگره، پیشرفت های خوبی در حوزه درمان به جامعه عرضه نموده است و فراموش نكنیم یكی از دلایلی كه امروزه سرطان ها به شكلی كاملاً علمی و در سریع ترین زمان ممكن تشخیص داده شده و درمان می شوند، به سبب ارتقای روش های تشخیص است.
ایشان سپس از دستاوردهای مركز تحقیقات سرطان دانشگاه نظیر انتشار ماهنامه بین المللی، تربیت فلوشیپ جراحی سرطان پستان در دوره های كوتاه مدت و بلندمدت و نمایش بالاترین میزان تحقیقات در این مركز آگاهی داد و اظهار داشت: حفظ پستان مساوی با حفظ جان بیمار مبتلا است؛ ۱۴ سال پیش زمانی كه در درمان سرطان سینه صحبت از حفظ سینه می شد، با اعتراضات فراوانی روبرو می شدیم، ولی امروز این مركز با نمایش آمار جراحی های موفق خود با افتخار اعلام می كند از خیلی از كشورهای اروپایی و پیشرفته در زمینهٔ جراحی پستان جلوتر است.
اكبری با اشاره به مزایای روش رادیوتراپی حین عمل اشاره كرد: امسال در این كنگره با نمایش پنج مقاله درباره رادیوتراپی حین عمل این روش علمی را در كشور نهادینه خواهیم ساخت.
وی ادامه داد: رادیوتراپی حین عمل روشی است، علمی و فوق العاده كه صد درصد به نفع بیمار است.
رئیس مركز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار نمود: كمتر از ۱۵ سال آینده بحث های جدیدی در درمان سرطان مطرح خواهد شد كه در این تكنیك ها جراحی ها متأثر از بحث های اجتماعی و فردی خواهد بود؛ تا آن روز لازم است مسیر حركت های علمی ما كاملاً هوشمندانه و بر این اساس تعیین شود.
اكبری اظهار داشت: در سراسر كشور دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی حضور چشم گیر و مؤثری دارند كه امیدوارم در آینده تعداد و خدمت این عزیزان گسترش و استمرار یابد.
در ادامه حمیدرضا میرزایی - دبیر علمی چهاردهمین كنگره بین المللی سرطان پستان باز خلاصه ای از برنامه ها، پنل ها و سخنرانی های این كنگره را اعلام نمود و اظهار داشت: با عنایت به شرایط موجود یكی از مسائلی كه در این كنگره به آن پرداخته خواهد شد، مشكلات اقتصادی در حوزه بهداشت و سرطان و راهكارهای مواجهه با آن خواهد بود.
ایشان سپس سخنان خود از برگزاری كارگاه های مختلفی همچون ماموگرافی، جراحی و شیمی درمانی آگاهی داد.
بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، میرزایی با بیان این كه یكی از مهم ترین موارد در درمان انواع سرطان ها، توجه و تكیه به كار گروهی است، به همكاری كمیته های علمی، گروه های مختلف رشته های تخصصی و انجمن های مختلف داخلی و خارجی در این كنگره به منظور تبادل دانش و تجربیات اشاره نمود.
چهاردهمین كنگره بین المللی سرطان پستان یكم اسفندماه در دانشكده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با حضور اساتید برجسته داخلی و خارجی شروع به كار كرد و تا روز جمعه سوم اسفندماه ادامه می یابد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب