مطالعه جدید نشان می دهد؛

ارتباط كم كاری تیروئید حاملگی و اختلال بیش فعالی كودك

ارتباط كم كاری تیروئید حاملگی و اختلال بیش فعالی كودك

دكتر میوه: مطالعه جدید نشان میدهد میزان كم هورمون تیروئید در طول حاملگی در مبتلاشدن به اختلال بیش فعالی در كودك نفش دارد.



به گزارش دکتر میوه به نقل از مهر، مطالعه نشان داد کودکان متولدشده از مادران با میزان پایین هورمون تیروئید در طول سه ماهه اول حاملگی ۲۸ درصد با افزایش ریسک ابتلاء به اختلال بیش فعالی روبرو هستند.
به گزارش محققان، هورمون های تیروئید نقش مهمی در رشد و توسعه مغز جنین، بویژه در سه ماهه اول بارداری، دارند.
«مورگان پلتیر»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان وینتروپ نیویورک، در اینباره می گوید: «تیروئید در زمان حاملگی بسیار مهم می باشد و تأثیرات بلندمدتی دارد.»
به گفته محققان، اختلال بیش فعالی نوعی اختلال رشد عصبی است که منجر به مشکل در توجه و تمرکز، تکانشگری و رفتار بیش فعالی می شود.
پیش بینی می شود شماری از ژن ها در بروز این اختلال نقش داشته باشند. خیلی از این ژن ها از راه هورمون های تیروئید تنظیم می شوند.
در این مطالعه، داده های مربوط به حدود ۳۳۰ هزار کودک متولدشده بین سال های ۲۰۰۰ و ۲۰۱۶ بررسی گردید و گزارشات سلامت آنها تا سن ۱۷ سالگی جمع آوری شد.
محققان در این مطالعه به رابطه بین میزان هورمون تیروئید و اختلال بیش فعالی در کودک پی بردند. آنها همینطور مشاهده نمودند این ارتباط در پسران قویتر از دختران است.
طبق اعلام انجمن تیروئید آمریکا، علایم کم کاری تیروئید شامل خستگی زودهنگام، احساس سرما، یبوست، خشکی پوست، فراموشی و احساس افسردگی است.


منبع:

1399/08/02
21:30:21
5.0 / 5
1620
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است