رییس بهزیستی كشور اعلام كرد

آغاز۵۰ درصد عوامل برهم زننده سلامت روان از ۱۵ سالگی، زنان بیشتر ازمردان درمعرض اخلالات روانی اند

آغاز۵۰ درصد عوامل برهم زننده سلامت روان از ۱۵ سالگی، زنان بیشتر ازمردان درمعرض اخلالات روانی اند

دكتر میوه: رئیس سازمان بهزیستی كشور با اشاره به اینكه ۵۰ درصد عوامل برهم زننده سلامت روان از سن ۱۵سالگی شروع و ۷۵ درصد تا سن ۲۵ سالگی به اوج می رسد اظهار داشت: باید پیشگیری را به جد مورد توجه قرار دهیم و اجازه ندهیم این مشكلات و بیماری ها عود كند.


به گزارش دكتر میوه به نقل از ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی در دومین جشنواره روانشناسی و مشاوره كه در تالار ایوان شمس برگزار گردید با اشاره به اینكه با شتاب گرفتن تغییرات محیطی و اجتماعی و ساختار جوامع هر روز با عواملی مواجهیم كه سلامت آحاد جامعه را تحت تاثیر قرار داده كه تك فرزندی، تنهایی، تغییرات اقلیمی و... از این جمله است اظهار نمود: یقینا سلامت روان نقش كلیدی در سلامت افراد ایفا می كند.
وی اضافه كرد: سازمان جهانی بهداشت عدم رشد و تكامل یكپارچه در دوران كودكی، نابرابری و پایمال شدن حقوق شهروندی، عدم مهارت های زندگی، والدین دچار مخاطرات و مشكلات بسیار را همچون عوامل برهم زننده سلامت روان برمی شمرد. ۵۰ درصد عوامل برهم زننده سلامت روان از سن ۱۵سالگی شروع و ۷۵ درصد تا سن ۲۵ سالگی به اوج می رسد و از آن حكایت می كند كه باید پیشگیری را به جد مورد توجه قرار دهیم و اجازه ندهیم این مشكلات و بیماری ها عود كند.
رئیس سازمان بهزیستی كشور با اشاره به اینكه در این میان تغییرات محیطی و اجتماعی و اقلیمی تا ۷۵ درصد تاثیرگذاری منفی بیشتری نسبت به عوامل وراثتی دارند اظهار داشت: در همه تحقیقات نشان داده شده آنها كه درآمد پایین تر دارند و بیكارند بیشتر در معرض صدمه های روحی و روانی اند. زنان بیشتر از مردان و همینطور آنها كه تنهاترند بیشتر در معرض اختلالات روحی و روانی قرار دارند.
بندپی اضافه كرد: بررسی ها نشان داده است سه میلیون زن سرپرست خانوار در كشور داریم؛ زنان ما به لحاظ اقتصادی صدمه پذیرترند و بیشتر در معرض صدمه روحی قرار دارند. رشد بیكاری و بی عدالتی عوامل مستعد ساز توسعه بیماری های روحی و روانی به شمار می روند. در این میان همكاریهای بین بخشی می تواند موثر باشد. نگاه بهزیستی نگاه سیستمی، مستمر و فرایند محور است، ما ظرفیت خطوط مشاوره مان را سال قبل در تهران و تبریز دوبرابر كردیم اما بطور قطع نیازمند مداخله هستیم و تنها مشاوره تلفنی كافی نیست باید حلقه های این زنجیره از مشاوره تا مداخله به یكدیگر متصل شوند.



1397/01/22
14:49:46
5.0 / 5
4578
تگهای خبر: بیمار , بیماری , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است