در گزارش دكتر میوه مطرح شد؛

ویتامین های طبیعی مقابله با كرونا را بشناسیم

ویتامین های طبیعی مقابله با كرونا را بشناسیم

یك متخصص تغذیه با اشاره به اهمیت مصرف ویتامین ها در زمان افزایش انتشار كرونا و آنفلوانزا، به معرفی منابع غذایی پرداخت كه با مصرف آنها می توان این ویتامین ها را برای بدن تأمین كرد.



سید علی کشاورز، در مورد ویتامین هایی که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند، به خبرنگار مهر، اظهار داشت: همانطور که می دانید در ایام افزایش شیوع و ابتلاء ویروس های کرونا و آنفلوانزا هستیم ازاین رو در چنین شرایطی باید مصرف قندها و شیرینی ها به حد متعادلی رسیده و همینطور مصرف انواع نوشابه ها یا به حداقل و یا حذف برسند.
وی با اشاره به سه ویتامین C، D و A در تقویت سیستم ایمنی بدن، گفت: همانطور که می دانید تأمین نیازهای بدن با بیشتر ویتامین ها امری ضروریست به این شکل که هر نوع از ویتامین ها برای یک بخش از بدن مفید و ضروری هستند اما سه ویتامین C، D و A از نیازهای ضروری روزهای افزایش شیوع و ابتلاء به کرونا هستند. اما اگر بخواهیم به منابع غذایی این سه ویتامین اشاره نماییم باید بگوییم ویتامین C در انواع میوه های فصل پاییز و زمستان وجود دارد. برای مثال پرتقال، نارنگی، گریپ فروت منابع غنی این ویتامین هستند. همینطور سبزی هایی با رنگ سبز تیره مثل جعفری منبع بسیار زیاد این ویتامین است به شکلی که شما با مصرف یکی از میوه های این فصل ۲۵ تا ۴۰ گرم ویتامین C دریافت می کنید اما تنها با مصرف مقدار خیلی کم جعفری تا ۸۰ گرم از این ویتامین را دریافت خواهید کرد.
مشاور و متخصص تغذیه و رژیم درمانی، با اشاره به مصرف قرص های جوشان برای تأمین ویتامین C مورد نیاز بدن، اضافه کرد: خوشبختانه تأمین ویتامین C مورد نیاز بدن به سادگی از راه سفره ایرانی امکان پذیر است و تا زمانی که می توان از سبزی ها و میوه ها برای تأمین این ویتامین بهره برد مصرف قرص ها دلیلی ندارد هرچند که منع نمی گردد.
کشاورز بیان نمود: تأمین ویتامین D به اندازه کافی از راه غذاها و مواد خوراکی امکان پذیر نیست و طبق آخرین تحقیقات ما در دانشکده تغذیه علوم پزشکی ایران ۸۰ درصد از زنان و مردان ما به تفکیک شهر و روستا از کمبود ویتامین D رنج می برند و این هیچ ربطی به نوع پوشش ندارد و بیشتر با عدم استفاده درست ما از نور آفتاب ارتباط دارد. ازاین رو باید گفت مصرف قرص های ویتامین D با ۵۰ هزار واحد بین المللی به صورت ماهانه و یا برای افرادی که مقدار ویتامین D در آنها میزان پایین تری دارد قرص هایی با هزار تا چهار هزار واحد بین المللی به صورت مصرف هر شبانه روز برای تأمین این ویتامین کفایت می کنند، بدیهی است افرادی که سطح این ویتامین در بدن آنها زیر ۲۰ باشد باید تزریق آمپول های ۳۰۰ واحدی را در اولویت قرار دهند.
این متخصص تغذیه در ادامه به منابع طبیعی تأمین ویتامین A پرداخت و عنوان کرد: توجه به این نکته همواره امری ضروریست که برای دریافت و تأمین ویتامین A مورد نیاز بدن مصرف شیر، لبنیات و سبزی پخته از واجبات است برای مثال غذاهایی مانند قرمه سبزی و یا کوکوسبزی، آش، سوپ پیش ساز ویتامین A و حتی B هستند.
کشاورز در انتها به سفارش های تغذیه ای در زمان ابتلاء به بیماری کرونا اشاره نمود و اظهار داشت: در زمان ابتلاء به کرونا مصرف لبنیات به خصوص شیر باید از سبد غذایی حذف شود اما تا پیش از آن از مصرف میوه ها و سبزیجات نباید غافل شد. سبزیجاتی مانند کدو، بادمجان، قارچ، بامیه، کرفس و کلم به تنهایی و به صورت خام منبع ویتامین C و به صورت پخته منبع ویتامین A هستند.


منبع:

1399/08/02
18:02:48
5.0 / 5
1878
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , خوراكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳

لینک دوستان دكتر میوه

دکتر میوه

تگهای دكتر میوه

دکتر میوه

دکتر میوه دكتر میوه

رژیم غذایی و معرفی خواص میوه ها

drmiveh.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دكتر میوه محفوظ است