فناوری نانو در خدمت سلامت زوار اربعین
به گزارش دکتر میوه، معاون اداره کل لابراتوار مرجع سازمان غذا و دارو اظهار داشت: فناوری نانو می تواند نقش مؤثری در حفظ سلامت زوار داشته باشد.
به گزارش دکتر میوه به نقل از ایفدانا، کلثوم خیرالله ی با تکیه بر اهمیت ایمنی زنجیره تأمین غذا در مراسم های پرجمعیت مانند پیاده روی اربعین، اضافه کرد: بسته بندی های فعال برپایه فناوری نانو می توانند نقش مؤثری در حفظ سلامت زائرین داشته باشند؛ چون که این نوع بسته بندی ها سبب افزایش ماندگاری مواد غذایی و کاهش احتمال فساد می شوند. وی توضیح داد: در شرایطی که مواد غذایی در مسیرهای طولانی و در معرض گرما و رطوبت قرار دارند، استفاده از بسته بندی های نانویی با خصوصیت هایی مانند خاصیت آنتی باکتریال، جذب رطوبت و ممانعت از اکسیداسیون، می تواند مانع از فاسد شدن سریع محصولات شده و ایمنی تغذیه زائرین را تأمین کند. خیرالله ی اضافه کرد: استفاده از تکنولوژی های جدید در عرصه بسته بندی نه تنها کیفیت مواد غذایی را حفظ می نماید، بلکه باعث کاهش ضایعات و مدیریت بهتر منابع هم می شود. مراسم اربعین می تواند بستری مناسب برای آزمون و گسترش این فناوری ها در مقیاس گسترده تر در کشور باشد. وی اشاره کرد: رویکرد علمی و نوآورانه در بسته بندی مواد غذایی بخصوص در مواقع اوج مصرف مانند مراسم اربعین، نشان دهنده ضرورت تلفیق علم و مدیریت در خدمت سلامت عمومی است. معاون اداره کل لابراتوار مرجع تاکید کرد: سازمان غذا و دارو از طرح ها و نوآوری هایی که به ارتقا ایمنی و کیفیت فرآورده های غذایی کمک کنند، حمایت می کند و آماده همکاری با شرکت های دانش بنیان دراین خصوص است.
به طور خلاصه مراسم اربعین می تواند بستری مناسب برای آزمون و گسترش این فناوری ها در مقیاس گسترده تر در کشور باشد. معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع اشاره کرد: سازمان غذا و دارو از طرح ها و نوآوری هایی که به ارتقا ایمنی و کیفیت فرآورده های غذایی کمک کنند، حمایت می کند و آماده همکاری با شرکتهای دانش بنیان دراین خصوص است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب